Sluiten

Missie

Wij creëren waarde voor onze klanten door met een pro actieve service passende en duurzame beleggingsoplossingen te bieden, zodat zij in staat zijn tijdig te anticiperen op veranderingen en hun financiële doelen te bereiken.

Visie

Delta Lloyd Asset Management streeft er naar om voor haar klanten binnen de juiste kaders omtrent de restricties en regelgeving de meest proactieve, duurzame en oplossingsgerichte belegger in de markt te zijn. Onze duurzame gerichte oplossingen zorgen voor efficiënte en schaalbare oplossingen voor onze klant. Met de excellente service die Delta Lloyd Asset Management biedt richten wij ons op de lange termijn doelen van onze klant en zorgen wij voor onze klanten van het begin tot het einde.

Delta Lloyd Asset Management streeft naar deze visie omdat wij als beleggingsonderdeel van een verzekeraar weten wat het betekent om zorg te dragen voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring in deze markt heeft ons geleerd dat onze klanten het sterk waarderen dat Delta Lloyd Asset Management zich flexibel en oplossingsgericht opstelt in de huidige snel veranderende wereld. Doordat wij proactief meedenken met de problemen van onze klanten zorgen wij er voor dat de klant altijd de juiste aanbiedingen krijgt op het juiste moment.

Kernwaarden

Deze kernwaarden maken duidelijk waar wij voor staan. Ze vormen de rode draad in alles wat wij doen, geven richting aan het beleid en zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur en identiteit.

Eerlijk: ons gedrag en product zijn oprecht en transparant. Het klantbelang staat centraal. Wij zijn altijd open in wat wij doen. Onze klanten en stakeholders kunnen onze stappen en processen volgen en controleren. Vragen en klachten beantwoorden wij zuiver en eerlijk. Delta Lloyd streeft er naar om altijd eerlijk en fatsoenlijk zaken te doen met haar klanten.

Toegankelijk: wij zoeken actief de dialoog op met onze klanten, stakeholders en collega's en stemmen onze werkwijze af op hun behoeften. Het klantbelang staat centraal. Wij luisteren goed, staan open voor feedback, reageren duidelijk en concreet en toetsen bij onze gesprekspartners of ze ons begrijpen.

Samenwerken: wij werken nauw samen met onze klanten voor een optimale dienstverlening. Het klantbelang staat centraal. Wij werken nauw samen met andere collega's. Daarbij staat het gezamenlijke resultaat voorop. Door van elkaar te leren en elkaars sterke punten optimaal te benutten, helpen wij onze klanten steeds beter.

Beleggingsovertuigingen

  • Duurzaamheid is een integraal onderdeel van het beleggingsbeleid. Environmental, Social en Governance factoren zijn volledig geïntegreerd in elke beleggingsbeslissing.
  •  Als vermogensbeheerder beleggen wij altijd voor de lange termijn. Lange termijn beleggingsdoelstellingen passen uitstekend bij lange termijn oplossingen.
  • Kapitaalbehoud is Delta Lloyd Asset Management’s eerste prioriteit. Rendement waar het kan, zeker stellen waar het moet. Onze beleggingsaanpak onderscheidt zich door een scherpe focus op risicovermijding en een value-gerichte benadering.
  • Delta Lloyd Asset Management heeft een lange traditie met fundamentele analyse op Europese kapitaal markten. Fundamentele analyse betekent gedetailleerde en hands-on analyse van bedrijven.
  • Financiele markten zijn niet perfect. In bepaalde markten en periodes loont actief beheer.
  • De werkelijkheid laat zich niet vangen in een model. Rendementen moeten economisch plausibel en uitlegbaar zijn.
Onze benadering
Sluiten
Sluiten