Sluiten
Wij creëren waarde voor onze klanten door met een pro actieve service passende en duurzame beleggingsoplossingen te bieden, zodat zij in staat zijn tijdig te anticiperen op veranderingen en hun financiële doelen te bereiken.

Maak kennis met Delta Lloyd Asset Management

Delta Lloyd Asset Management is een proactieve dienstverlener die met haar beleggingsoplossingen duurzame meerwaarde biedt aan (internationale) institutionele en particuliere beleggers. Daarbij houden we rekening met de kaders van restricties en regelgeving en zorgen we voor efficiënte en schaalbare oplossingen voor de klant. Wij beheren institutionele vermogens voor zowel derden (pensioenfondsen en institutionele beleggers) als voor onze eigen verzekeringsentiteiten.

Wij bieden gespecialiseerde producten binnen verschillende vermogenssoorten zoals vastrentende waarden, aandelen en vastgoed en oplossingen waarin deze categorieën worden gebundeld. Wij bieden discretionaire mandaten voor institutionele klanten en een breed scala aan beleggingsfondsen voor institutionele en particuliere klanten.

 

Strategie

Delta Lloyd meer dan vermogensbeheer

Delta Lloyd biedt levensverzekeringen, pensioenen, algemene verzekeringen, vermogensbeheer en bankproducten en -diensten aan 4,2 miljoen klanten in Nederland en België. Wij maken gebruik van meerdere kanalen om onze producten en diensten te distribueren.

Delta Lloyd is onderdeel van NN Group Bidco BV.

NN Group website
Sluiten
Sluiten