Sluiten
Wij creëren waarde voor onze klanten door met een pro actieve service passende en duurzame beleggingsoplossingen te bieden, zodat zij in staat zijn tijdig te anticiperen op veranderingen en hun financiële doelen te bereiken.

Maak kennis met Delta Lloyd Asset Management

Delta Lloyd Asset Management is een proactieve dienstverlener die met haar beleggingsoplossingen duurzame meerwaarde biedt aan (internationale) institutionele en particuliere beleggers. Daarbij houden we rekening met de kaders van restricties en regelgeving en zorgen we voor efficiënte en schaalbare oplossingen voor de klant. Wij beheren institutionele vermogens voor zowel derden (pensioenfondsen en institutionele beleggers) als voor onze eigen verzekeringsentiteiten.

Wij bieden gespecialiseerde producten binnen verschillende vermogenssoorten zoals vastrentende waarden, aandelen en vastgoed en oplossingen waarin deze categorieën worden gebundeld. Wij bieden discretionaire mandaten voor institutionele klanten en een breed scala aan beleggingsfondsen voor institutionele en particuliere klanten.

 

Strategie

Delta Lloyd Vastgoed

Delta Lloyd Vastgoed is al sinds de jaren zestig actief op de Nederlandse vastgoedmarkt. We beleggen in onroerend goed ten behoeve van de werkmaatschappijen van de Groep als zekerheid voor verzekeringsverplichtingen op lange termijn. De directe portefeuille bestaat bijna volledig uit woningen en de indirecte portefeuille bestaat uit deelnemingen in niet beursgenoteerde Nederlandse vastgoedfondsen.

Delta Lloyd Vastgoed is een onderdeel van Delta Lloyd Asset Management. 

Delta Lloyd Vastgoed

Wij maken deel uit van Delta Lloyd N.V.

Delta Lloyd biedt levensverzekeringen, pensioenen, algemene verzekeringen, vermogensbeheer en bankproducten en -diensten aan 4,2 miljoen klanten in Nederland en België. Wij maken gebruik van meerdere kanalen om onze producten en diensten te distribueren. Dat doen we onder bekende merknamen: Delta Lloyd, BeFrank, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen.
Wij hebben 4.130 voltijds medewerkers, van wie 3.647 gevestigd zijn in Nederland en 483 in België.

Delta Lloyd staat genoteerd aan Euronext Amsterdam en aan de beurs van Brussel.

Delta Lloyd biedt producten en diensten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bankieren. Wij werken met zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Delta Lloyd is al sinds 1807 een betrouwbare partner voor verzekeringen, pensioenen, beleggingen en bankieren. Onze wortelen zijn gelegen in een van de oudste levensverzekeraars op het vaste land van Europa: de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen. Onze onderneming is met de jaren geleidelijk geëvolueerd – door middel van organische groei en door middel van allianties, fusies en overnamen. Zo hebben wij ons ontwikkeld tot de financiële dienstverlener die Delta Lloyd vandaag de dag is.

Delta Lloyd N.V website
Sluiten
Sluiten