Sluiten

Delta Lloyd Asset Management

Delta Lloyd Asset Management is de vermogensbeheerder van Delta Lloyd. Delta Lloyd Asset Management biedt discretionaire mandaten voor institutionele klanten en een breed scala aan beleggingsfondsen voor institutionele en particuliere klanten. Ons aanbod bestaat uit specialistische producten binnen verschillende beleggingscategorieën, zoals vastrentende waarden, aandelen en vastgoed, en oplossingen waarin deze categorieën worden gebundeld. Daarnaast worden institutionele vermogens beheerd voor de eigen verzekeringsmaatschappijen en voor derden (pensioenfondsen en institutionele beleggers).

Lees meer

Strategie

Delta Lloyd Asset Management creëert waarde voor haar klanten door middel van het proactief aanbieden van investeringsmogelijkheden die duurzaam zijn en speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de persoonlijke behoefte van de klant. Hierdoor is Delta Lloyd Asset management in staat om samen met de klant tijdig te reageren op veranderingen door de tijd heen. Zo zorgen wij er samen voor dat de klant zijn of haar financiële doelstellingen behaalt.

Onze Strategie

Benadering

Onze kerncompetentie is het opbouwen van een evenwichtige portefeuille met als doel gebruik te maken van de beste marktkansen op het gebied van aandelen, vastrentende waarden, vastgoed en liquiditeiten. 
Ons belangrijkste uitgangspunt is om waar nodig risico's te vermijden. Wij streven naar een aantrekkelijk rendement op onze beleggingen door de beste mogelijkheden te selecteren in het licht van de risico's die wij bereid zijn te nemen.

Lees meer

Beleggingsdeskundigen

Al onze deskundigen zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied. Wij werken als team en vertrouwen daarbij op elkaars sterke punten. Wij staan achter de keuzen die wij maken en dat is ook precies de reden waarom onze medewerkers en Delta Lloyd zelf ook in onze fondsen beleggen.

Lees meer
Sluiten
Sluiten