Sluiten

Fondsen

Wij bieden gespecialiseerde beleggingsfondsen voor vastrentende waarden, aandelen en vastgoed en oplossingen waarin deze categorieën worden gebundeld.  Ons eerste fonds werd in 1960 in het leven geroepen. In de jaren daarna hebben wij onszelf gepositioneerd als middelgrote aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van proactieve deskundigheid voor onze klanten. Wij bieden fondsen aan particuliere beleggers via banken en aan institutionele beleggers voor hun specifieke portefeuilles. Wij staan bekend om onze beleggingen in vastrentende waarden en kleinere beursgenoteerde bedrijven.

Ga direct naar onze beleggingsstijlen:

Koersenoverzicht

Delta Lloyd beheert ook beleggingsfondsen die worden aangeboden via verzekeringsoplossingen van bedrijfsonderdelen van Delta Lloyd (Delta Lloyd Leven, BeFrank, ABN AMRO Verzekeringen). Klik hier om het overzicht te zien.

Juridische documentatie

Hieronder kunt u de wettelijk verplichte documentatie uit hoofde van de Wet op het financieel toezicht bekijken en downloaden.

Juridische documenten

Dividendinfomatie

Jaarlijks keren diverse beleggingsfondsen indien mogelijk dividend uit. Het dividend wordt vastgesteld en goedgekeurd door de directie en de raad van commissarissen van Delta Lloyd Asset Management.

Dividendinformatie
‘Wij nemen beleggingsfondsen van hen af voor onze klanten, alle vragen daaromheen en serviceverlening, presentaties worden prima verzorgd.'
Whole sales relatie DLAM

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag aan het team Sluiten

Sluiten
Sluiten