Sluiten

Oplossingen

In onze beleggingsoplossingen houden wij rekening met de wensen van institutionele klanten. Onze oplossingen zijn erop gericht rendementsdoelstellingen te behalen aan de hand van passende beleggingsportefeuilles, waarbij wij altijd werken binnen een strikt kader voor risicocontrole. Dit kader bevat bijvoorbeeld de kapitaalvereisten voor verzekeraars overeenkomstig Solvency II of het nieuwe Nederlandse Financiële Toetsingskader (nFTK) voor pensioenfondsen, maar ook fiscale restricties. Onze beleggingsoplossingen zijn gericht op het terugbrengen van het vereist kapitaalgebruik.

Oplossingen

Mandaten

Delta Lloyd Asset Management (DLAM) maakt gebruik van haar ervaring met het bedienen van haar interne klanten (verzekerings-, pensioen- en bankproducten) en zet deze expertise in om maatwerkportefeuilles te ontwerpen met haar externe klanten. Wij bieden portefeuilles op maat voor alle (verzekerings)entiteiten van Delta Lloyd in Nederland en België. Wij zijn bovenal een proactieve dienstverlener die risicogecontroleerde portefeuilles biedt aan internationale institutionele beleggers.

Mandaten

Fondsen

Wij bieden gespecialiseerde beleggingsfondsen voor vastrentende waarden, aandelen en vastgoed en oplossingen waarin deze categorieën worden gebundeld.  Ons eerste fonds werd in 1960 in het leven geroepen. In de jaren daarna hebben wij onszelf gepositioneerd als middelgrote aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van proactieve deskundigheid voor onze klanten. Wij bieden fondsen aan particuliere beleggers via banken en aan institutionele beleggers voor hun specifieke portefeuilles. Wij staan bekend om onze beleggingen in vastrentende waarden en kleinere beursgenoteerde bedrijven.

Fondsen
Sluiten
Sluiten