Sluiten

Integratie NN IP

11 okt 2017

Op 31 mei 2017 werd de overname van Delta Lloyd door NN Group afgerond en is het integratieproces in gang gezet. NN Group en Delta Lloyd zijn bezig hun activiteiten in Nederland en België op elkaar af te stemmen en te integreren.

Doel daarbij is optimaal profijt te trekken uit niet alleen de toegenomen schaal en capaciteit, maar ook uit het gecombineerde bereik en de middelen van beide ondernemingen. Dit zal resulteren in verbreding van het assortiment, met een verbeterd dienstenaanbod voor klanten van de gecombineerde onderneming. Wij verwachten dat de volledig geïntegreerde onderneming onze positie zal verstevigen, met name in onze Nederlandse en Belgische markt, en onze capaciteit, dienstverlening aan klanten en relatiebeheer zal versterken.

De integratie van de twee productreeksen van Delta Lloyd Asset Management (DL AM) en NN Investment Partners (NN IP) vindt plaats op basis van een grondige analyse, waarbij het belang van de klant en de uitoefening van de fiduciaire taken voorop staan.

De fusie van de zes Luxemburgse Delta Lloyd SICAV subfondsen met subfondsen van NN (L) SICAV betreft een optimalisering van fondsen en maakt deel uit van de integratie van beide organisaties. Met deze optimalisering zetten wij de volgende stap naar een nog transparanter, eenvoudiger en internationaal relevanter fondsenaanbod.

Overzicht van fuserende fondsen

Verdwijnende subfondsen

Ontvangende subfondsen

Delta Lloyd L Bond Euro

NN (L) Euro Fixed Income

Delta Lloyd L European Participation Fund

NN (L) European Participation Equity

Delta Lloyd L European Fund

NN (L) European Sustainable Equity

Delta Lloyd L Cyrte Global Fund

NN (L) Global Equity Impact Opportunities

Delta Lloyd L Global Fund

NN (L) Global Sustainable Equity

Delta Lloyd L Global Property Fund

NN (L) Global Real Estate

Op 15 September 2017 zijn de aandeelhouders akkoord gegaan met het fusievoorstel. Publicatie van het besluit heeft plaatsgevonden op 11 oktober 2017.
Klik hier voor meer informatie over de integratie.

Sluiten
Sluiten