Sluiten
Placeholder

Delta Lloyd ESG Fund

Indexbeleggen met oog voor de toekomst

Misschien bent u op zoek naar...

  Pensioenoplossingen

  Ga naar deltalloyd.nl 

  Nieuwsoverzicht

  Lees alle nieuwsberichten 

  Integratie NN IP

  Meer informatie 

  Over Delta Lloyd Asset Management

  Feiten

  € 56

  miljard

  AuM per 31-12-2016

  UNPRI

  ondertekend

  sinds 2009

  165

  medewerkers

  per ultimo 2016

  Een sparringspartner die haar jarenlange expertise inzet

  Delta Lloyd Asset Management is de vermogensbeheerder van Delta Lloyd. Wij zijn een proactieve dienstverlener die met haar beleggingsoplossingen duurzame meerwaarde biedt aan (internationale) institutionele en particuliere beleggers. Daarbij houden we rekening met de kaders van restricties en regelgeving en zorgen we voor efficiënte en schaalbare oplossingen voor de klant.

  • Onze klantoplossingen
  In onze beleggingsoplossingen houden wij onder andere rekening met de verantwoordings- en aansprakelijksheidbeperkingen van institutionele klanten. Onze oplossingen zijn erop gericht risicogecontroleerde rendementsdoelstellingen te behalen aan de hand van passende beleggingsportefeuilles.
  Bovendien bieden wij discretionaire mandaten voor institutionele klanten en een reeks fondsen voor institutionele en particuliere beleggers. 

  Strategieën

  Totaal beheerd vermogen  

  per 31.12.2016

  vastrentend 79% aandelen 16% vastgoed 3% overige 2%
  • 79% vastrentend
  • 16% aandelen
  • 3% vastgoed
  • 2% overige

  Nieuwsartikelen en publicaties

  Integratie NN IP

  Op 31 mei 2017 werd de overname van Delta Lloyd door NN Group afgerond en is het integratieproces in gang gezet. NN Group en Delta Lloyd zijn bezig hun activiteiten in Nederland en België op elkaar af te stemmen en te integreren.

  Lees meer

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Een goede oplossing die tegelijkertijd gericht bijdraagt aan een duurzame toekomst.

  Zowel Delta Lloyd als onze klanten vinden het steeds belangrijker dat geld zo wordt belegd dat het bijdraagt aan een duurzame toekomst. Onze beleggingsfondsen hebben reeds geruime tijd een 100% verantwoord beleggingsbeleid, maar vanuit de duurzaamheidsvisie van Delta Lloyd willen we continu duurzamer worden. Waar verantwoord beleggen gaat over uitsluiten focussen we ons in toenemende mate op een positieve bijdrage zoals het bijdragen aan de energietransitie naar duurzame energie. Het zwaartepunt ligt op investeren in voorlopers in duurzaamheid. Waarbij duurzaamheid in onze optiek níet gepaard gaat met grotere risico’s of een hogere prijs. Duurzaamheid moet geen uitzondering zijn, maar de norm. Dat sluit ook aan op de wens van onze klanten, die graag willen bijdragen aan een duurzame toekomst.

  Lees meer

  Contact

  Adres

  Delta Lloyd Asset Management

  Postbus 1000, 1000 BA Amsterdam
  Spaklerweg 4, 1096 BA Amsterdam Bereken mijn route

   

  Contact opnemen:

  +31 (0)20 594 2118

  beleggen@deltalloyd.nl   

  Sluiten
  Sluiten