Nominaties Morningstar Awards voor Delta Lloyd Asset Management

21 februari 2012

Morningstar heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Morningstar Awards. Delta Lloyd Asset Management is maar liefst 10 keer genomineerd.

Ieder jaar kijken beleggers en fondsmanagers weer reikhalzend uit naar wie de Awards van Morningstar in de wacht gaat slepen. Dit jaar zijn er in Nederland 15 categorieën waarin beleggingsfondsen in aanmerking komen voor een Award. Per categorie zijn er drie genomineerden. Daarnaast worden er vijf Awards uitgereikt aan fondshuizen die een brede range aan goedpresterende fondsen aanbieden.

Nominaties in Nederland
De nominaties vallen in Nederland in de categorieën 'Beste Fondshuis alle Assetcategorieen' en 'Beste kleine Fondshuis Obligatiefondsen'. Daarnaast zijn we genomineerd voor de Awards in de categorie 'Aandelen Nederland' en 'Obligaties Euro Overheid' en 'Obligaties Bedrijven EUR'. Maar niet alleen in Nederland scoren we goed.

Nominaties over de grens
Ook in Duitsland, Luxemburg en Belgie hebben we nominaties te pakken. Rob Nieuwenhuizen, Manager Marketing & Sales: "Een plaats op het podium is niet alleen een leuke opsteker, het bevestigt ook dat we in deze markten worden waargenomen als een uitstekend beleggingshuis die de gevestigde partijen achter zich kan laten".
De uitreikingen van de Awards vinden plaats op 5 maart in Frankfurt, op 21 maart in Brussel, op 4 april in Amsterdam en op 19 april in Luxemburg.

Alle nominaties van Delta Lloyd
Nederland

Beste Fondshuis alle Assetcategorieën
Beste Kleine Fondshuis Obligatiefondsen
Delta Lloyd Deelnemingen Fonds - Categorie Aandelen Nederland
Delta Lloyd L Bond Euro - Categorie Obligaties Euro Overheid
Delta Lloyd Euro Credit - Categorie Obligaties Bedrijven EUR

België
Beste Kleine Fondshuis Obligatiefondsen
Delta Lloyd L Bond Euro - Categorie Obligaties Euro Overheid
Delta Lloyd MultiFund Conservative - Categorie Mixfondsen EUR Defensief

Duitsland
Delta Lloyd L Bond Euro - Categorie Best EUR Government Bond Fund

Luxemburg
Delta Lloyd L Bond Euro - Categorie Obligaties Euro Overheid